NIKOLAOS A. MARGIORIS

Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

-ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ-

 -ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ-

ΗΜΕΡΑ/ΜΗΝΑΣ ΜΝΗΜΗΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ ΣΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΝΙΚΟΛΑΟ Α. ΜΑΡΓΙΩΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ, ΣΤΙΣ 06-05-1993. ΔΙΑΣΩΘΕΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΤΣΙΑΜΠΑ
-ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΜΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ/ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ:










ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟΜΟ ΕΡΓΟ ΣΚΑΙ/ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ (Β΄ ΤΟΜΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Ν. ΜΑΡΓΙΩΡΗ) ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ: ΑΒΑΤΟΝ, ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ, YOGA WORLD" ΚΑΙ ΑΛΛΑ-
-100 ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΡΙΤΟΜΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΤΟΝ Β΄ ΤΟΜΟ (2002-2009) ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΝ ΚΑΙ Η ΕΚΤΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ Ν. ΜΑΡΓΙΩΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΤΣΙΑΜΠΑ (ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ/ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ).
ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ:
-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΑΒΑΤΟΝ". ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΡΓΙΩΡΗ ΥΠΟ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΤΣΙΑΜΠΑ
-ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOGA WORLD. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΡΓΙΩΡΗ ΥΠΟ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΤΣΙΑΜΠΑ.
-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ". ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΡΓΙΩΡΗ ΥΠΟ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΤΣΙΑΜΠΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΜΑΚΟΕΙΑ, Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Ν. ΜΑΡΓΙΩΡΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΟΜΑΚΟΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.
Για την Ακαδημία Γιόγκα Ν. Μαργιωρή-Ομακοείο Τρικάλων
Ηλίας Κατσιάμπας
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: www.omakoio.gr
Email: omakoeio@gmail.com ή omakoio@omakoio.gr
6974580768

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καταθέστε μας τις απόψεις από την μελέτη των βιβλίων του Νικολάου Μαργιωρή, από γνωριμία που είχατε μαζί του ή με μαθητές του και όποια άλλη τυχόν εμπειρία μαθητείας ή επαφής υπήρξε μαζί του, ακόμα και από ακούσματα τρίτων που αναφέρθηκαν στη ζωή και στο έργο του Ν. Μαργιωρή.
Είθε το παρόν βήμα να γίνει ένα ακόμα χωνευτήρι όλων όσων γνώρισαν έμμεσα ή άμεσα τον Ν. Μαργιωρή και βοηθήθηκαν καθοιονδήποτε τρόπο από Εκείνον ή έχουν κάτι να καταθέσουν γι' αυτόν και το έργο του.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας και ευελπιστούμε η παρούσα σελίδα να αποτελέσει ένα βήμα για συνάντηση όλων όσων κοινώνησαν μαζί του και επιθυμούν να καταθέσουν την εμπειρία ή τη γνώμη τους ή απλά να ενημερωθούν για την ζωή και το έργο του.